Dataväxt söker digital support

Dataväxt AB har under de senaste åren vuxit kraftigt och söker nu förstärkning på supportavdelningen. I teamet varvas specialistkunskap med fältnära frågor och målsättningen är att hjälpa lantbrukare med den digitala tekniken för att bli allt mer konkurrenskraftigare på världsmarknaden.

Arbetsbeskrivning digital support

Hos oss blir du en del av ett flexibelt team där alla är viktiga och bl.a. finns med under framtagning av nya produkter. Vi är ett glatt gäng som lägger stor vikt vid att alla ska trivas på jobbet! Att hjälpas åt ses som en självklarhet och vänligt bemötande både till kunder och medarbetare. För att trivas och lyckas i tjänsten så behöver du behärska Svenska och Engelska.

Dagens teknik är utmanande för lantbruket. Vi på Dataväxt prioriterar högt att vara behjälpliga med tekniken vi tar till marknaden för våra kunder. Du kommer att kommunicera med våra kunder via telefon, chatt och andra digitala verktyg, fältsupport och kundbesök förekommer också.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för att hjälpa! Har du en teknisk och lantbrukserfarenhet är det såklart en fördel. Givetvis kommer du även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget. Du kommer vara en del av en grupp där både självständigt arbete och samarbete är vardag. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Grästorp
Anställning: Heltid Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Ta chansen att hjälpa oss göra jordbruksföretagandet effektivare!

Passar det här in på dig eller någon känner? Sök eller tipsa om tjänsten redan nu så hör vi av oss.

För att söka tjänsten, klicka här för att komma till ansökan. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Fredrik Djupmarker, 0514-650 200, fd@datavaxt.se.

Vi gör intervjuer löpande och kommer tillsätta tjänsten snarast, sök nu!

 

Om Dataväxt

Dataväxt AB är ett teknik- och kunskapsbaserat företag med rötterna i det svenska jordbruket. Företaget startade 1996 med utveckling av programvaror för lantbruket som huvudverksamhet. Idag är vi 32 medarbetare och har kontor i Skaraborg, Östergötland och Skåne, med verksamhet i både Sverige och Norge. Dataväxt är marknadsledande i Sverige inom högteknologiska lösningar för precisionsodling och marknadsför bl.a. programvaror för växtodling och GNSS-teknik för jordbruksmaskiner. Läs mer om hela produktsortimentet på datavaxt.se.