Dataväxt söker digital support

Dataväxt AB söker nu förstärkning på supportavdelningen! I teamet varvas specialistkunskap med fältnära frågor och målsättningen är att hjälpa lantbrukare med den digitala tekniken. Hjälp oss att göra svenskt lantbruk effektivare och mer konkurrenskraftigt!

Arbetsbeskrivning digital support

Hos oss blir du en del av ett flexibelt team där alla är viktiga! Vi är ett glatt gäng som lägger stor vikt vid att alla ska trivas på jobbet. Att hjälpas åt ses som en självklarhet liksom vänligt bemötande till kunder och medarbetare. För att trivas och lyckas i tjänsten så behöver du behärska svenska och engelska.

På Dataväxt är det viktigt att vi hjälper våra kunder med den teknik vi tar till marknaden. Våra kunder är det viktigaste vi har och du blir deras närmaste kontakt. Du kommer att kommunicera med våra kunder via telefon, chatt och andra digitala verktyg, men även genom träffar och utbildningstillfällen. Du finns med under framtagning av nya produkter och har möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för att hjälpa! Har du agrar kunskap och erfarenhet av teknisk support är det såklart en fördel. Givetvis kommer du även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget. Du kommer vara en del av en grupp där både självständigt arbete och samarbete i grupp är vardag. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Grästorp
Anställning: Heltid Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Passar det här in på dig eller någon känner? Sök eller tipsa om tjänsten redan idag! Vi gör intervjuer löpande och kommer tillsätta tjänsten snarast.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Fredrik Djupmarker, 0514-650 200.

 

Om Dataväxt

Dataväxt skapar och levererar tekniska lösningar för lantbrukare som vill bli effektivare. Vi har rötterna i svenskt lantbruk och är idag 35 engagerade medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Nederländerna och Danmark.

Våra smarta, digitala lösningar för växtodlingen hjälper lantbrukare att fatta bättre beslut och öka lönsamheten, t.ex. genom växtodlingsplanering, precisionsodling och maskinstyrning.