Dataväxt behöver fler webbutvecklare!

Är du webbutvecklare med ett hjärta som slår ditt hjärta lite extra för big data, machine learning och visualisering? Då behöver vi dig till vårt innovativa utvecklingsteam på Dataväxt AB!

På Dataväxt kommer du ingå i ett erfaret team och vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet, hela vägen från idé till färdig produkt. Vårt team är litet och flexibelt och vi använder oss genomgående av agila arbetsmetoder. I dag jobbar vi med teknik som .NET, C#, MSSQL, HTML5, Angular och Azure men räds inte att prova nya vägar för att skapa de bästa lösningarna.

Här kan du höra vår kollega Viktor Ahlberg berätta om hur  det är att jobba på utvecklingsavdelningen:

Vi vill att du har en relevant utbildning och erfarenhet av webbutveckling. Givetvis kommer du även att utbildas internt för att ta del av den långa erfarenheten som finns inom företaget. Du kommer jobba både självständigt och i team efter uppsatta tidsmål.

Placeringsort: Grästorp eller Linköping
Anställning: Heltid Tillsvidare
Tillträde: Snarast

B-körkort är ett krav; kontoret i Grästorp är vackert beläget på landsbygden, mitt i hjärtat av det jordbruk som en gång lade grunden till företaget. Linköpingskontoret finns på Vreta Kluster – Östergötlands centrum för teknik- och affärsutveckling i de gröna näringarna.

Dataväxt är marknadsledande i Sverige inom högteknologiska lösningar för precisionsodling och marknadsför bl.a. digitala tjänster för växtodling och GNSS-teknik för jordbruksmaskiner. Läs mer om hela produktsortimentet på datavaxt.se. Företaget består av 40 medarbetare och har verksamhet i bl.a. Sverige, Norge och Finland.

Sök tjänsten här!

 

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Viktor Ahlberg, 0514-650 200, va@datavaxt.se.