CONTROLMASTER

SVARTA LÅDAN FÖR DITT REDSKAP

PRECISIONSODLING HAR ALDRIG VARIT ENKLARE  

CONTROLMASTER är en produkt inom Master-familjen, vars syfte är att automatisera och förenkla den digitala tekniken i lantbruket. Vi har utvecklat en funktion i DataVäxt Mobil-appen så att man enkelt kan styra såmaskin, gödningsspridare, spruta och kalkspridare.

Du skapar en tilldelningsfil i tjänsterna CropSAT eller Markdata, själv eller tillsammans med rådgivaren. Tilldelningsfilen skickas direkt över Internet till appen i telefon eller surfplatta. Med enhetens inbyggda GPS vet telefonen aktuell positions giva som sedan kommuniceras till CONTROLMASTER över Bluetooth.

CONTROLMASTER styr slutligen redskapet och vi får en mycket enkel funktion som alla klarar av, till en bråkdel av priset av vad motsvarande funktionalitet kostar idag.

STYR REDSKAPET MED MOBILEN

Använd appen DataVäxt Mobil för att variabelt styra insatserna för dina fältarbeten. Genom att koppla upp ditt redskap med CONTROLMASTER kan du använda Bluetooth för att kommunicera med ditt redskap. Detta möjliggör att du på kontoret kan skapa din tilldelningsfil och sedan trådlöst skicka den till mobilen för att sedan sprida rätt giva på rätt plats.

BLUETOOTH

Kommunicerar via Bluetooth mellan din Smartphone/ surfplatta och CONTROLMASTER-enheten.

SYNKRONISERING

Dina tilldelningsfiler sparas och säkerhetskopieras automatiskt på ditt Dataväxt-konto.

INGA MER USB-MINNEN

Dina filer hämtas upp i vår molnlösning vilket gör att du inte längre behöver använda USB-minnen.

PASSAR DE FLESTA REDSKAP

Du kan använda CONTROLMASTER på ditt befintliga redskap via Seriell kommunikation eller ISOBUS.