Inlägget gjort

Dataväxt styrker sitt engasjement i Norge

Dataväxt melder i sin pressemeldnig :

Dataväxt styrker sitt engasjement i Norge ved å ansette Trond Brørby som Regionleder.

Trond Brørby er 52 år og har 30 års erfaring i fra salg mot industri og  15 år som bonde. Trond har alltid jobbet for at kundene skal få den beste support og service, noe som er i tråd med Dataväxt sin strategi.  Han er gift har 3 barn og er bosatt på Mo Gård i Hole Kommune.

DataVäxt meddeler at det er stor interesse blant norske bønder angående deres produkter blant annet  som Trimble Autostyring og Yara N-Sensor , og at kanskje hovedgrunnen til dette er at de utvikler løsninger som går på tvers av traktormerke og redskaper. Vi er jo helt «fargeblinde» uttaler Salgssjef Mattias Andersson i fra Sverige. Mattias meddeler også i tillegg til å ønske Trond varmt velkommen at Datavâxt har stor tro på det norske markedet. Det er stor teknisk interesse i Norge og med satsingen med Trond, kommer vi til å videre utvikle vår posisjon i det norske markedet forteller Mattias .

 

Dataväxt gir lønnsomme og tidsbesparende komplette løsninger for presisjonsdyrkning for det moderne landbruk. Med vår egen programvare, ledende GPS-teknologi og solid bransjekunnskap, skreddersyr vi optimaliserte, merkevaresikre, generelle løsninger. Vi utvikler kontinuerlig nye produkter og nye funksjoner ,med support i særklasse som gjør oss til en ubestridelig markedsleder innen digitalisert dyrkning.