Inlägget gjort

Elmia Lantbruk Maskin och Fält 2010

DataVäxt AB var nominerade till en av fem Årets Nyhet samt en av två Årets Arbetsmiljöprodukt med GPS Plogstyrning. När mässan var avslutad kunde vi konstatera att det gått mycket bättre än vi någonsin vågat hoppas på. Mässans besökare fick första fram sin favorit av de 5 nominerade nyheterna och valet föll på GPS Plogstyrning.

Att få besökarnas röst är verkligen hedrande. Vi tackar för detta förtroende för vår teknik och våra produkter. Disken i vår monter var faktiskt full av diplom och blommor.

Förutom plogstyrningen presenterade vi naturligtvis flera andra nyheter. Den nya Trimble CFX-750 GPS för Guidning och Autostyrningar rönte ett stort intresse. Med en stor pekskärm och kraftigt hölje är det marknadens absolut mest prisvärda GPS som förutom till guidning kan användas till samtliga autostyrningar.

Vår nya kartmodul DataVäxt Karta med möjlighet att läsa skördekarteringsfiler rönte också ett stort intresse. Vi visade även hur vi utifrån markkartering och skördekartering kan skapa tilldelningsfiler för varierad gödselgiva över fältet. Nu behöver du bara en enda programvara för att skapa dokumentation i växtodlingen, ta hand om dina skördekartor oavsett tröskmärke och skapa tilldelningsfiler.

Tack alla besökare för en fantastisk mässa!